The SHARE story:

 

Het genot van samen met familie in de keuken staan en samen te eten en drinken is er bij mij met de paplepel ingegoten. Bij mijn oma en opa was iedereen welkom, hoe meer hoe beter. Altijd was er genoeg eten en iedereen werd als familie met open armen onthaald. Dit is iets waar ik zo naar op keek en zo veel plezier uit heb gehaald waardoor ik het wil delen met iedereen. 

Door op jonge leeftijd naar het buitenland te verhuizen en nooit langer dan 3 jaar op een plek te wonen leerde ik veel over verschillende culturen en eten. Dit fascineerde mij en heb hieruit mijn eigen stijl gecreëerd waarin het delen van eten met de mensen die je liefhebt centraal staat. 

Ook is het respecteren en kwaliteit van de producten erg belangrijk. We hebben als mensen al zo een grote impact op de wereld dat ik het belangrijk vind om de producten die gebruikt worden zo lokaal mogelijk zijn. Nederlandse, verse producten, zo dicht bij het land als mogelijk. Zo houden we niet alleen rekening met de planeet maar is het product ook nog het lekkerst. 

Hieruit is mijn passie en fascinatie voor eten gekomen. Wat ik uiteindelijk hoop te delen met jullie in de vorm van ‘SHARE Catering’. Op een creatieve en smakelijke manier de gezelligheid te delen met mensen om je heen. Om zo mooie herinneringen te maken die je nooit zult vergeten. 

Hopelijk tot snel, 

Mitchell Routledge 

 

Vorige
Volgende