The SHARE story:
Geboren in Nieuw-Zeeland maar opgevoed door de wereld.

Het samen bereiden en delen van maaltijden met vrienden en familie heeft altijd een belangrijke plek in mijn leven gehad. Met een chef en wijnconnaisseur als vader is het combineren van wijn met specifieke gerechten van jongs af aan met paplepel ingegoten.

Tijdens de jaren dat ik in Australië woonde raakte ik bekend met de term “Grazing”.
Een term die vrij vertaald naar het Nederlands neerkomt op gezellig genieten van hapjes met goed gezelschap. Na een fantastische tijd in Australië heb ik een aantal jaar in Engeland mogen wonen waardoor ik ook kon genieten van het reizen door verschillende aanliggende Europese landen. Naast het ontdekken van verschillende mooie plekken, kwam ik hier in aanraking met maaltijden die in familiestijl geserveerd werden, het concept van tapas en natuurlijk de beroemde Engelse high tea ervaring. Na Europa, zette mijn reis voort naar China, waar ik tien jaar omgeven was door maaltijden die gestoeld zijn op een traditioneel keizerlijk banket. Na al deze mooie avonturen ben ik in 2018 in Nederland komen wonen waar ik mij op het gezinsleven kon focussen met onze zoon.

En nu, in 2021, na een jaar met vallen en opstaan is het tijd om “SHARE” te re-introduceren!
Door mijn creatieve kant en passie voor eten te combineren ben ik verheugd om jullie mijn versie van de Nederlandse “Borrelplank” te presenteren.

SHARE draait niet alleen om wat lekkere gerechtjes op een plank. SHARE draait om het creëren van een kleurrijke, frisse en smaakvolle mix van voedselcombinaties waar iedereen, en op elke gelegenheid, van kan genieten.

Gevestigd in het stadse dorp Oud Beijerland, ben ik er trots op dat SHARE geen supermarktproducten gebruikt en dat alle producten afkomstig zijn van lokale bedrijven of huisgemaakt met enkel de meest verse ingrediënten. Mijn doel is om met het gebruik van uitsluitend de beste kwaliteitsproducten, elke hap zo heerlijk mogelijk te laten smaken.

 

Hope to create for you soon, Fleur Huisman

Previous
Next